Strama upp din lantliga inredning

Även om detta kanske är långt ifrån min egna personliga inredningsstil, kan jag inte låta bli att gilla. Antagligen är det för att jag matas av stylade miljöer och tillrätta lagda prylar dagarna i enda, att jag bara faller som en fura för detta lilla gatuhus i centrala Lund. Moderna attribut som klassiska myranstolar och smegkylen stramar upp den lantliga miljön. Här skulle jag kunna tassa runt i timmar och bekanta mig med prylar, bilder och kakburkar. Trädgården går inte av för hackor inte heller sovrummen. Det ser så hemtrevligt och ombonat ut på något sätt. Fin tisdag. Kram // Sofie 

Bilder: via Peter Landgren

2 reaktioner på ”Strama upp din lantliga inredning”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *