Lyxig sänggavel -Nordic look

Saker och ting rör på sig! Staketet som vi påbörjade igår är i princip klart och jag har gjort en plan för möbleringen till kursen. I fredags kom jag över en handgjord tavellist ca 4 meter lång. Den kommer ursprungligen från ett gammalt arkitektkontor. Gissa om den ska upp i [room] by sofie studio? Den är SÅ fin och tack Anita för att du upptäckte den precis innan jag skulle gå…

Här kommer en utlovad bild på sänggaveln jag gillar. Stylingen är lite för ruff för min smak och riktigt SÅ lufsigt vill jag inte ha det i vårt sovrum. Men med trärena 4,5 X 4,5 cm reglar i god kvalité, kan man enkelt skapa en sänggavel i en lyxig ”Nordic look”. Det kan bli en riktigt exklusiv känsla om man kombinerar ihop det med de rätta inredningsdetaljerna. Idag har vi en tejpad sänggavel som blev till när jag var inne i min ”tejp-koma-period”. Faktum är att det är ganska snygg även om det var en tillfällig lösning. HÄR ser ni bilder från vårt sovrum. Då var jag sugen på fuskpäls. Har du kanske några inspirerade tips till mig, hur ser din sänggavel ut? Alltid kul att höra från er fina läsare. Har du länka gärna i kommentarsfältet om du har blogg…

Nu över till kastrullerna. Mamsen med sambo är på besök och idag lagar jag söndagsstek med brunsås. Husmors-varning på ”roombysofie” hihi 😉 !!! Kram // Sofie 

2 reaktioner på ”Lyxig sänggavel -Nordic look”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *