Att förbereda…

Nu fullkomligt haglar inbjudningarna in till alla möjliga happenings, designfester, prisutdelningar. Ja, till allt som hägrar under nästa vecka i Stockholm. Design Week står på agendan och nu har även en del företag börjat ”ringa upp” för att bjuda. Det gör såklart lite extra ont i mitt inredningshjärta då jag i år valt att inte ta mig till huvudstaden. Jag har frivilligt valt att byta, möblemässan, Elle-galan och Operakällaren mot sand mellan tårna, 33 grader, sol & bad, skönt häng med min man, våra barn och våra fina vänner i Thailand. Tro mig, det var ingen som behövde tvinga mig att välja det sistnämnda alternativet 😉 !!! Det ska bli otroligt härligt och denna resa ser vi SÅ mycket fram emot just nu! Men innan vi packar väskorna är det hårt jobb som gäller. Just nu är jag och min  ”super-duper-duktiga” assistent Elvira i full gång med att förbereda nästa veckas inredningskurs; Hitta din personliga inredningsstil samt att bygga upp mitt nya rekvisitalager. Att [room] by sofie växer så det knakar råder det inget tvivel om. Jag lovar att berätta mer när allt är klart! Så länge vill jag passa på att tipsa om denna fina tävling som ni hittar HÄR. Ett gäng på femton sådana här klappstolar ”Oslo” hade gärna fått fylla ut min studio när det är dags att ta emot mina hungriga adepter nästa vecka. En perfekt extrastol eller varför inte till den lilla våningen. Ha en bra dag vänner! Kram // Sofie


Bild: via Elleinterior.se

1 reaktion på ”Att förbereda…”

 1. Åh så trist. Det ska verkligen bli hur kul som helst alltihop.
  Massor som händer är det ju och jag gissar att jag är helt
  slut när veckan är över (precis som i fjol)

  Precis hemkommen från 2 v i Thailand. Var en vecka på lite svalare Koh Samui och sen en vecka i Phuket som var HOT 🙂
  Kan varmt rek Four Seasons Koh Samui och Trisara i Phuket som båda är helt fantastiska resorter!
  Njut! Jag vill redan dit igen 🙂

  Kram Inredningshjälpen/Anette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *