Att få en bra start…

Först vill jag önska ett supergott nytt 2013 till alla er fina som kikar in. Hoppas ni fick ett gott slut. Idag är det 1 januari och vilka förväntningar jag har på det nya året, OMG! Ett oskrivet blad liksom och jag ”triggas” av tanken att ge mig in i nya spännande projekt och samarbete under året. Jag är laddad till tusen efter ett fantastiskt år och efter denna långa ledighet, som ännu inte nått sitt slut. I veckan sätter vi oss på tåget till Stockholm för att förena lite nytta med nöje. Barnen tycker det ska bli skoj att åka tåg (…hoppas de inte blir allt för rastlösa!) När vi väl nått vår destination har jag bokat in oss på ett av mina favorit hotell i Stockholm. Jag hör redan min egna röst i kupen på X2000; ”Försök-nu-sitt-still. Vi-är-snart-framme-tjejer. Då-ska-vi bada-uppvärmd-pool-på taket”! Det ska bli mysigt att spa:a lite med kidsen. Bilden på mig är från när jag var där 2011. Vi ses snart! Kram // Sofie 

Bilder 1,3; Åke-Eson Lindman, 2, Jannice Wistrand. 4, room by sofie

 

3 reaktioner på ”Att få en bra start…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *