Ikea PS 2012 + guldfärg = Nyårsdukning

Det är fortfarande sjukstuga i Tjugotalsvillan. Fy för bakterier och virus nu när hela familjen äntligen är lediga tillsammans. Efter tre dagar har jag blivit frisk, men nu ligger stackars Ebba i 40 graders feber. Sitter vid sidan om henne på soffan med en hel drös böcker som har jag hämtat in från mitt ”studiobibliotek”. Tänkte bara sitta här och bläddra och vaka över henne ett tag. De är så jobbigt att se sina små sjuka. Tidigare idag satt jag med paddan och slösurfade och hittade lite inspiration på Livet Hemma. Köpte ljusstaken Ikea PS 2012 och har haft den som adventsljusstake i jul men blev genast sugen att spray måla den i guld, när jag såg bilden till vänster. Ska nog börja spray måla lite mer. De är himla duktiga på det på Livet Hemma redaktionen. Nåväl, den hade passat fint till det dukade nyårsbordet på måndag som jag tänkte ska gå i guld. Har också de där fina Hanöforss-speglarna på mitt rekvisitalager om jag inte minns fel. Önskar er en fin fredag. Kram // Sofie 

Bilder: Livet Hemma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *