Dagens; Homestaging

Två roliga dagar har swischat förbi i ljusets hastighet! Ledsen för bloggtorka! Det har varit SÅ roligt och ikväll bjuder jag med bilder från dagens arbete. Bilder på uteplatsen som jag stylat tillsammans med min superduktiga praktikant Josephine. Objektet är 4 rok, på två våningar, stor innergård och egen uteplats intill Malmös egna Lilla Torg. Say no more!!! Fler bilder lite senare ikväll. Sålänge kanske ni kan gissa vilken matta som ligger under soffbordet!? Måste rusa vänner, nu vankas det nämligen tjejmiddag här hemma i 20-talsvillan. Jag och mina små banditer ska tacomysa. Oh yes, ”lill-lördag” it is! Kram // Sofie

Bilder: room by sofie

4 reaktioner på ”Dagens; Homestaging”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *