Att shoppa med kund…

Om en liten stund drar jag ut på uppdrag. Ett trevligt återbesök i denna läckra Penthousevåning. Kommer ni kanske ihåg att jag i somras hjälpte att par att inreda sitt nya drömboende? De valde att lämna villan i Lund för en ljus våning i Malmö. Jag har ritat om deras kök, hjälpt till med tapeter, belysning, möbler och tillsammans har vi hittat en stil som känns hållbar och som passar deras nya boende! Min moodboard hittar du HÄR. Nu är allt ”det stora” på plats och idag ska vi göra Malmö för shopping av kuddar och andra viktiga inredningsdetaljer. Behöver jag säga att jag älskar mitt jobb som inredare….??! Självklart får ni före/efter bilder från objektet och i helgen kommer även Ingrid att presentera vinnaren av RugsforHugs mattan. Fin fredag! Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ”Att shoppa med kund…”

  1. Det syns i ditt arbete att du älskar ditt jobb!! Men alltså, shoppa inredning på arbetstid…..nädå… Inte alls avis…. Inte aaaaaallllls. 🙂

    Ha en fin fredag!!

    Kraam Emma

  2. jag gillar att e4ta en ske5l med henragryvsgrf6t med ble5be4r, hallon, banan och linfrf6n pe5. Ge4rna en smf6rge5s med ost och lite paprika pe5, och ett glas med tropicanajuice kanske Men ff6r att fe5 en bra frukost se5 e4r mina be4sta tips att sitta ner och ta det lungt, stressa inte! min tropicana favorit e4r Summer berry!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *