Ullared vs. Milano

Snacka om att vara varandras ytterligheter och jag har förstått att man måste uppleva båda. I morgon sätter jag och en vän oss i bilen och styr kosan mot Varberg, Ullared och Gekås. Ja, jag vädjar nu till er att fylla upp kommentarsfältet nedan med era tips och erfarenheter, nu nu! Jag åker tidigt imorgonbitti. Tack på förhand!

Ni förstår säkert att jag aldrig varit där och åker dit helt utan förväntningar. Min ambition är att hitta julklappar till barnen och köpa extralånga stearinljus 😉 !!! Det ska bli en upplevelse! Men vad har Milano med detta att göra? Jo, dit åker jag nästa vecka, hihi! Vardagslyx med mannen. För er Milanokännare så kommer vi bo HÄR vid Milanos shoppingdistrikt. Vi kommer ha bil och vi reser utan barn. Så please, fyll upp med era härliga kommentarer och tips på såväl restauranger, sevärdheter (bra/mindre bra) härlig shopping …gärna inredning såklart!

Nu måste jag rusa friends. Ska först hämta några möbler, för att sen möta upp denna tjej för ett inspirerande lunchmöte och eventuellt lite jobbplanering. Oj oj vad jag ska tanka energi från henne. Mimmi är alltid fylld till bredden med denna fantastiska vara! Sen blir det en tur till Malmö får att kika på ett jobb! Kram // Sofie  

5 reaktioner på ”Ullared vs. Milano”

 1. Leksaker till barnen, barnkläder, julsaker, hårspray och hushållsmedel (plus deras berömda plastpåsar) etc. & kattsand om man har katt. Det är bra att handla. Men det finns massor av skit och det är lätt att komma hem med en massa saker amn egentligen inte behöver ”för det är ju så billigt”.

  Men det är en upplevelse, det är ju det.

  Have fun.

 2. Var där i måndags, lagom med folk, en hel del skit, brukar hålla mig ganska hårt till min lista så jag inte kommer hem med sånt jag inte egentligen behöver. Fyndade ny snygg väska, scarvesar har de en hel del, leksaker kan man fynda, DVD filmer bla. Finns lite outletar runt omkring, Scorett och Mq tror jag och Sko-Boo, en helt ok skoaffär. Känner nu när jag skriver att jag inte var helt klar med Ullared innan jul…..Ha så kul!!!!

 3. Jag passade på att ladda upp med presenter till barnens alla kalas som kommer under året. Det blev småleksaker, badskum och pysselsaker för ca 50 kr per paket. Lagom stora presenter för en liten peng. Dessutom grymt skönt att ha detta fixat när det väl är dimper ner en kalasinbjudan.

 4. Hej!
  Man kan hitta hur mycket som helst i Ullared, mitt bästa tips är att kika in på deras blogg, där får man alltid lite inspiration på vad som finns =)

 5. Missa inte Rossana Orlandis f-à-n-t-à-s-t-i-s-k-a butik Spazio Rossana på Via Bandello (kort taxiresa från city, värd sin hundring alt ta tunnelbanan och gå om du har bra lokalsinne).

  Sen är mozarellabaren längst upp på La Rinascente också värd ett besök (ta hissen högst upp i varuhuset och korsa matvaruavdelningen) grym utsikt över Duomens tinnar och torn!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *