Fredag, soffor och härliga möte!

Efter gårdagens ”femton-timmars-utflykt” till Ullared har jag nu sovit en god natts sömn. Det tar på krafterna att köra gatulopp med halva Sveriges befolkning på Gekås. Självklart fick jag köpt på mig en del rekvisitaprylar till nästa veckas homestagingar. Låååånga stearinljus, hallogenlampor, ljusslingor och andra stylingateraljer. Att sen Boris ruinerade mig på hela min julklappskassa till barnen kan jag kanske skriva om i ett annat inlägg 😉 !!! Nu står det jobbmöte i Ystad på agendan. På tal om att värna om miljön, första mötet ut är ett framtidsmöte med min leverantör av soffklädslar –Save my sofa. Tokgillar namnet på det företaget!

Kika in lite senare. Idag kommer jag nämligen mobilblogga från Y-town! Ska även träffa formgivaren bakom mattorna Rugs for Hugs som ni kan se ”mina små banditer” härja på nedan. Fin start på fredagen friends! Kram // Sofie

Bild: [room] by sofie via Instagram.

2 reaktioner på ”Fredag, soffor och härliga möte!”

  1. Tack Sofie för ett inspirerande möte. Jag är full av tips och idéer.
    Känner nästan som att jag vill ta en krammatta och flyga ut
    i det vackra höstvädret. Hänger Du med?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *