Idag hittar ni mig…

i en renoverad och tillbyggd villa i östra Lund. Huset är proffsigt vidgjort och bara en sån sak, som att alla vita lister är målade tre gånger för hand, imponerar varje fall på mig! Just nu håller jag på och packar bilen med de sista prylarna och i eftermiddag ska allt ställas i ordning. Det är otroligt vad man kan åstakomma och vilken skillnad det blir när möbler fyller ut de tomma rummen.

Visionen är såklart att dela några bilder med er ikväll här på bloggen. Inte helt sällan som jag brukar ”däcka på soffan” efter en hel dags homestaging! Nu är ”lunchen” slut. Dags att ta några handtag till innan det är dags att åka 😉 !!!

Bild: room by sofie

3 reaktioner på ”Idag hittar ni mig…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *