Biljetter och ”Gör ditt boende bättre”

Just nu är jag mitt uppe i att skissa mässmonter och skriva på ett scenframträdande till mässan; Gör ditt boende bättre”. En bomässa som går av stapeln nästa helg 7-9 september här i Lund. Intresset är stort och jag har redan skickat ut ett tjugotal biljetter. Jag har fortfarande några kvar om du också vill komma och bli inspirerad och hänga lite i min monter! Jag kommer hålla föreläsning om; Trender & inredning alla tre dagarna. Min monter kommer jag inreda ”a´la ett vardagsrum. Känslan ska vara avslappnad och inbjudande och man ska känna sig välkommen att stanna en stund! Soffor, mattor, högar med magasin och böcker, förtäring och massor med härligt inredningssnack. Vad tror ni?

Såklart kommer jag ha ett litet mässerbjudande. Passa på att boka en inredningskonsultation ”inredare på plats” under mässdagarna och du får välja en valfri 50x50 kudde HÄR (värde upp till 370:-) SÅ, är det kanske läge för en nystart hemma? Låt då mig komma och hjälpa till, att göra ditt boende bättre och mer trivsamt. En heminredningskonsultation är perfekt för er som kört fast och inte får till den där ”sista twisten” hemma, men passar även er som vill ha hjälp med tapet och färgsättning, belysningförslag och kanske inköp av möbler. Ni ställer frågorna -jag ger svaren! Maila om du har några funderingar; sofie@roombysofie.se 

Njut av helgen! Kram // Sofie

Bild från studion -via min instagram; roombysofie

9 reaktioner på ”Biljetter och ”Gör ditt boende bättre””

  1. Vad roligt, hade inte hört om den mässan så tack för tipset! Förstod inte om du hade biljetter kvar, men jag är intresserad om det finns. Annars dyker jag nog upp i alla fall. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *