Today´s workspace

Brukar inte be om ursäkt, det första jag gör, men jag är ledsen att innehållet här på bloggen just nu är lite tunt. Tanken är att jag ska jobba sista dagen imorgon (…blir nog svårt!) men fokus ligger som ni säker förstår på helt andra plan. Just i skrivande stund, sitter jag här på golvet i vardagsrummet och summerar gårdagens re-search inför presentation av ett heminredningsförslag som jag gjorde på trädäcket igår. Dagens musikaliska sällskap är geniet Timbuktu. Han är SÅ skicklig och jag kan inte sluta inspireras av honom och hans texter. Mina favoriter idag är; Resten av ditt liv, Fallskärm och The botten is nådd. Vi hörs snart igen vänner och tack för att ni kikar in! Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie -via iphone.

3 reaktioner på ”Today´s workspace”

  1. Det ser ut som att du har något roligt på gång dår på golvet, men det såg verkligen bekvämare ut i går. Lycka till med jobbet!
    /Anette R

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *