Senaste homestagingen.

På tal om egna bilder så tog jag de här i sammband med min senaste homestaging. Jag njuter verkligen i att plåta och jag går jämt runt med min kamera. Nu på semesterna har jag börjat kika på alternativ till nya objektiv att fota just rumsvyr med. Vill liksom ha bättre skärpa i hela bilden. Har ni några bra tips så är jag oerhört lyhörd -har en Canon. Jag har fotat en del detaljbilderna till min leverantör av mina soffklädslar. Såg precis att vårt vardagsrum just nu ligger på frontpage på deras hemsida 😉 kul!

På bilderna här i inlägget syns ett av mina favorit tyger. En ekologisk textil vid namn; re-cover. Ektorpsoffan är klädd i den grå färgen ”iron”. Själv har jag färgen re-cover ”rose” på vår Kramfors. Den urmysiga Jenny Lundfåtöljen är klädd i tyget Scotland Alastair. På Save my sofa kan du även köpa kuddar, innerkuddar, stolsdynor och snart hela soff-och sovrumskit hos. Kanske kommer ni även få se klädslar desginade av mig i vinter!? Don´t miss out friends 😉 !!! Önskar er alla en fin helg! Blir inte vädret bättre snart så sticker vi nog söderut. Alltså, vad är detta för sommar….?! Kan man reklamera den någonstans? Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

1 reaktion på ”Senaste homestagingen.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *