Vinnarna är…

På tre dagar fick jag över trettio nya fans. Tack för att ni GILLAR mig och tack Charlotte som sponsrar med fina posters. Från och med nu kommer jag jobba mycket mer aktivt med min FB-sida och använda den för att ladda upp extra bildmaterial från uppdrag, inspiration, pressreleaser länkar etc. Sånt som inte syns på bloggen helt enkelt. Hoppas såklart det kommer smaka! Blogginläggen kommer poppa upp som vanligt -så att du liksom inte missar några inlägg här 😉 !!! Häng på du också

Vinnarna av valfri poster hos inredningcitat.se är;

  1. Johanna Moss.
  2. Malin Lindström.
  3. Lina Hedhill.

Grattis till er alla tre. Maila mig era fullständiga adressuppgifter och vilken poster just du önskar. Allt i fältet här till höger eller till sofie@roombysofie.se Affischerna skickas till er inom kort…

Kram kram och tack alla som kikar in! I just love you all! 🙂

1 reaktion på ”Vinnarna är…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *