GILLA -och vinn grafisk affisch!

Här ser ni en av mina favoritaffischer just nu. Japp, den är rykande färsk -och ni är tre härliga läsare som som kan lägga vantarna på denna (…eller annan valfri poster från inredinngscitat.se) Det ända du behöver göra är att GILLA min facebooksida. Klicka in HÄR bums. Tävlingen pågår bara tills på måndag (11/6) kl 23.59 🙂 ! UPPDATERAT! Alla som vill ha chans på en poster måste såklart lämna en kommentar och skriva vilken poster du skulle välja -om du är en av de lyckliga vinnarna! Vinnarna presenteras på tisdag förmiddag. Önskar er alla en fin helg! Kram // Sofie

Grafiska posters (30×40 cm) trycks på 300 g tjockt miljövänligt papper. Fem kronor per poster går till välgörande ändamål. Våren 2012 är det BRIS. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

6 reaktioner på ”GILLA -och vinn grafisk affisch!”

  1. Hei, jeg har liker på FB og min favoritt er ”HIMMELSKA RUM – RYGGTAVLA”. Vanskelig å bestemme seg, så mange fine…

  2. Hej!
    Jag har förstås gillat på facebook ock skulle gärna vilja ha postern ”Vi har en blandning av designklassiker……..”. den är så härligt ”lagom” och något alla tycks säga i inredningsreportag 🙂 Gillar skarpt….

  3. Hej! Om jag vinner så gillar jag ”Vi har valt en lugn bas och kompletterat med färgglada detaljer”. Älskar din blogg, by the way!!!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *