Att hitta en…

Ni skulle ha sett min min, när jag idag hittade detta ”urfina-lilla mini-museeum” av gamla medicinaskar och pillerburkar. Kameran åkte upp med ljusets hastighet och ett flertal bilder knäpptes. Ni som följer bloggen vet att jag har ett nära samarbete med Apoteksgruppen och idag har jag (…om jag själv får säga det?!? ) gjort underverk i en butik. Jo, ibland blir jag riktigt nöjd med mina projekt och idag var en sån dag. Det handlar såklart om förväntningar och vilka förutsättningar jag har att jobba med, men jag hade aldrig vågat drömma om att det skulle bli så stor skillnad. Bara genom att exponera om befintliga ställ, gavlar och bord skapade jag en; luftig, enhetlig och mer säljande butik. Ikväll delar jag med mig av några sköna nostalgiska pics, från personalrummet och det fina lilla furuskåpet där de små askarna fint står samlade. Någon retroläsare som kanske kan identifiera årtionden som samlingen kan härstamma ifrån? Tycker nog det andas 50-60 tal? Kan det stämma? Önskar er en fortsatt skön ”fredagkväll! Kram // Sofie

 

Bilder: [room] by sofie

5 reaktioner på ”Att hitta en…”

 1. Vad härligt att hitta sådan rekvistita!!

  Visst är det en härlig känsla när man blir riktigt nöjd av sitt eget arbete, man är ju tyvärr sin värsta kritiker allt som oftast!

  Hoppas att du haft en bra dag!

  Kraam Emma

  1. SÅ sant Emma -precis så är det.
   Tror många borde våga peppa sig själv lite mer. Det är ju mycket tankarna som styr resultatet. Och tror man på något riktigt mycket så är jag övertygad om att det blir ett kanon resultat. Sån är jag…. :))

   Kram kram

 2. Oj så fint. Vilka underbara burkar och förpackningar. Skulle velat ha allihop i en hylla nånstans hemma. Sitter i soffan och funderar på vilken favvisgrej jag ska välja. Jag har ju så många… Hjälp. Imorgon ska jag ha bestämt mig. Kram!

 3. Jisses.. är jag sååå gammal! 🙂 Känner igen magnecylasken. Så kommer jag ihåg min första allergimedicin som kom i ett trärör. Det var i slutet av 60-talet.

  Så fint det blev på Apoteket!
  Kram

 4. Andreas Andersson

  Hej!

  Vilken trevlig samling med medicinaskar. Är du intresserad av att sälja samlingen eller någon av dom? Hör av dig!

  Mvh,
  Andreas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *