Kärlek och inredning.

Det finns två saker som inredning och kärlek har gemensamt -det är det här med regler och lagar. Det finns liksom inga. Bilden nedan tycker jag beskriver detta fenomen så himla tydligt. Ni ser, man kan visst ha en ikea lack-hylla tillsammans med en av våra tiders största ikonmöbel och blanda upp det med dalahästar. Hur fint som helst och snacka om personligt! Hade man här bara inrett med ”Jacobsen-möbler” så hade rummet blivit ganska platt och trist. Vi behöver kontraster i vår inredning och en gnutta självförtroende. Våga -är ett ord jag gärna använder. SÅ, med detta inlägg uppmanar dig att gå din egen väg när du inreder. Vem vill ha det likadant som alla andra!?

Nu väntar nya äventyr på mig. Om en stund drar jag ner till fina Skanör. Därefter ska jag titta på ”ett objekt” i Dockan och i eftermiddag ska jag homestaga. Love my job!!! Fin fredag! Kram // Sofie

Bilder: Fantastic Frank. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *