Att stilkrocka sin inredning.

Minns ni när jag för några veckor sedan var iväg och handlade lite nytt till fönsterna? Jag nämnde något om en kaktus, ellerhur? Här har ni den -min nya kaktusfavorit, i en härlig kontrast till den rosa mjuka soffan. Taggigt och mjukt i en fin symbios. Det stilkrockar fint här hemma nu, inte minst med Ylva Skarps kalligrafiaffish ”thou shall not take shit”. De gråa puffarna på golvet kommer från Åhléns, den prickiga kudden kommer från Afroart och soffklädslen är i 100% återvunnit material.

Nu är det dags att kicka igång dagen friends! Ska först iväg med Ebba på ett tredje och sista skolbesök. Till hösten börjar min ”lilla-stora” tjej F-klass. Sen ska jag skriva, skriva skriva, skicka fakturer, offerera nya jobb samt åka förbi Knowit som har invigning av sina nya lokaler som jag inrett! Tjjohhhoo-bilder får ni senare idag! Fin torsdag till er alla! Kram // Sofie

2 reaktioner på ”Att stilkrocka sin inredning.”

  1. Självklart tar jag gärna en lunch om du är Borås/Göteborg krokarna! -alltid kul att ses!:)

    Grymt snyggt hem du har! Och bilderna i ovan inlägg med Mr P. tapeterna är ju så fina, vilken känsla för färg du har!
    Är det OK om jag visar dem på jobbets Facebook?

    STOR kram Sofie!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *