NOE- premiär fredag.

I tisdags när jag passerade skyltfönstret ovan smög in när jag såg att dörren stod på glänt. Det var som någonslags onaturlig dragningskraft, som fick mig att släppa tid och rum. Jag kan säga att shopping-nervern fullkommligt ballade ur. Jag pratar om NOE -en skobutik fullproppad med pumps i A L L A tänkbara färger. Skorna har en läst som är gjord i mjukaste skinn, tillverkad av spillbitar från modevärlden och klackar för alla tillfällen. Läs mer HÄR. Vilken dröm …eller mardröm. Ja, missförstå mig rätt! Varning alltså för att det kan vara svårt att välja samt att plånboken kan tömmas på ganska kort tid! Imorgon fredag slår NOE upp portarna för allmänheten och ikväll hålls värsta invigningsfesten på Grev Ture gatan. Räkna med att se bilder hos modebloggarna imorgon…. men glöm inte var du såg dem först, haha! Min garderob består just nu av allt från rosa, vita och röda jeans och toppar i gult, grönt och orange. Därför slog jag till på ett par skinnfärgade platåpumps som kommer passa perfekt i vår och sommar -och även i höst! Jag är riktigt nöjd med mitt köp -även om jag velade vääääldigt läääänge!

Bilder: [room] by sofie

4 reaktioner på ”NOE- premiär fredag.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *