Mood – en annan värld.

Igår besökte jag Stockholms nya galleria MOOD. Aldrig trodde jag att jag skulle kunna bli SÅ inspirerad av en galleria -men detta var något ut över det vanliga. Känslan jag fick var kontinental. Jag var utanför Sveriges gränser för en stund där nya klädmärken, spännande butiker och restauranger har fått ta plats. Att hypen runt detta centra var stor, framför allt restaurangerna, gick inte att undgå. Jag är inte direkt van vid att det är 1 ½ timmes väntetid för ett bord, en tisdagkväll -inne i en galleria. Fler bilder att vänta här på bloggen friends, jag fotade massor!!! Ni som har varit på MOOD Stockholm har väl inte missat att besöka toaletterna på nedre plan?! Bilden där ni ser en skymt av mig är därifrån. Äsch, bara ett litet krypin (…läs fantastiskt dressingroom!) för den som vill svida om till den där snygga toppen du just köpte, innan du äter en bit mat i hippa restaurangen. Mood lyckades verkligen inspirerar alla mina sinnen till fullo. Bra jobbat!

1 reaktion på ”Mood – en annan värld.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *