Mixa pasteller med koppar.

Då var man tillbaka igen utvilad men påkopplad. Mail, facebook och andra sociala medier är åter igång och de flesta uppdateringarna får vi idag via mobilen. Men det tog några dagar att vänja sig av med att ständigt vara uppdaterad -men det är ett ont måste om man inte vill komma hem med en fyr -eller femsiffrig mobiltelefonräkning.

Nu är allt som vanligt och dagliga uppdateringar får ni här på bloggen om inredning, produktnyheter, inspiration. Självklart får ni även följa med [room] by sofie på jobbet. Idag bjuder jag med härlig sovrumsinspiration. Kanske en del av er fortfarande ligger kvar i sängen och fundera på hur ni kan vårfixa och göra fint? Perfekt inför stundande påskhelg då vi har flera lediga dagar att se fram emot. I detta sovrum får våren ta plats. OK, nu ser vi bort från väggdekorationen. Ett rosa pastellfärgat överkast (…ser ut att vara i linnekvalité) har mixats upp med sköna koppardetaljer. SÅ rätt just nu! Fint med den grå väggen som kyler ner lite. Ja, en urfin färgkombination får kickstarta igång denna måndag! Kram // Sofie

Bild: VT Vonen

2 reaktioner på ”Mixa pasteller med koppar.”

  1. Vad fint det var med rosa och koppar, något jag inte skulle tänkt ut själv. Är liksom inte så rosa av mig men med koppar till så blev det lite tuffare på en gång. Snyggt! Tack för fin inspiration.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *