Designhotell bokat.

Just nu sitter jag och filar det sista på min presentation, laddar upp bilder, bokar de sista tåg / flygbiljetterna och hotellrum. Nästa vecka åker jag till Stockholm (..och Göteborg) för att föreläsa i ämnet -Butikskommunikation och exponering. Jag har precis bokat in mig två nätter på Story Hotel -där jag checkar in på måndag. Hotellet har fått fina designpriser och att dömma av inredningen ser det ut att passa mig som handen i handsken. Har du kanske varit där?

Bilder: via Story Hotel och Facebook.

3 reaktioner på ”Designhotell bokat.”

 1. Japp, frukosten är fantastisk och det finns massor med fin inredning att vila ögonen på. Minns att golvet i badrummet var 80tals-fult, annars framkallade resten av hotellet vill-ha-det-där-hemma-känslor 😀 Hoppas du kommer få en jättemysig vistelse där, jag tänker absolut bo där fler gånger…

 2. Vi var där för några veckor sen.
  Väggar i betong, slitna avrivna tapeter och Designmöbler.
  Mycket mässing och mycket betong. Helt i min stil.
  Du kommer inte vilja åka hem=)
  bra frukost i en mysig miljö.
  Sen måste man ju besöka gallerian Mood som ligger runt hörnet som öppnades för några veckor sen=)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *