Att kraftsamla.

Blogginläggen duggar inte tätt här -I know. Landar lite här hemma efter min vecka på resande fot och jag njuter verkligen av att bara vara. Det blir till att hänga ute i trädgården idag, fix och trix med såväl utemöbler som gräsmatta. Också studsmattan som vi köpte igår måste ju bara upp, hihi!  

I veckan som kommer lovar jag massor med inspiration, tips för hemmet och så mina egna bilder så klart! Hej sköna söndag….

Bild: Hemnet inspiration

2 reaktioner på ”Att kraftsamla.”

  1. Ooo vad härlig bild! Jag gillar verkligen röda tegelhus när de är sådär gamla. Vi bor i ett 60-talshus men jag menar när de är äldre än så 🙂

    Ser fram emot dina inlägg! Kanske kan jag få lite trevlig läsning mellan värkarna om de behagar komma igång snart 😉

    Kram LInda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *