Rullvagns-dröm

När barnen blivit lite större så ska jag ha en rullvagn, fylld till breddan i mitt kök -precis som på bilden. Den ska vara flexibel och jag drömmer om att kunna förändra den efter årstiderna. Har ju en jättekonstig kärlek till just rullvagnar (…som jag så många gånger skrivit om här på bloggen) Tänkte kanske det är bra att upplysa alla nytillkomna läsare. Tycker det är SÅ läckert -och praktiskt också för den delen. Gillar stylingen och hur man har tagit den viktigaste delen i självaste inredningsbiten på allvar. Jag tänker på ljusslingan. Det ger fint liv och höjjer installationen.

Om en stund bänkar jag mig för frukost, precis där rullvagnen står faktiskt -hos fotografen och stylisten bakom dessa vackra bilderna. Det har blivit dags för fina livstilsbutiken Inreda Utreda att bli med webbshop. Du har väl inte missat att du kan köpa Anna-Leenas underbara och eftertraktade pyramiderna och diamanterna hos Daniella? Om du tycker de är fina på bilden (nedan) ska du bara se dem i verkligheten.

Tänkte mobilblogga från butiken, ta tillfället i akt att följa med. Ses snart igen. Kram // Sofie

 Bilder: Daniella Witte.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *