Mint -på allas läppar.

Är det bara jag som ser mint överallt? Tycker färgen fått ett uppsving bara den senaste månaden (…till min stora glädje) då färgen är fantastisk att kombinera med både svart, grått, natur och lite starkare accenter. Vi ser mint både inom mode och inredning och vill man snabbfixa själv, kan man köpa färg och börja måla. En snygg anslagstavla i vår hall skulle göra susen eller kanske som dekoraktion med fina bilder och vykort. Jag får (…av någon konstig anledning) alltid massor med idéer när jag ligger ner bäddad och är sjuk. Mer härlig mint-inspiration hittar du btw hos denna duktiga bloggerska som just nu är i full gång med ett hemligt ”mintigt” projekt.

Trevlig fredag önskar jag er mina fina läsare. Kram // Sofie

Bilden har jag lånat HÄR där vykorten på bilden också finns att köpa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *