Mellanläge.

Det är mitten på mars. Vissa dagar vet jag inte riktigt vilken jacka jag ska ha på mig när jag går ut. Lite samma sak är det med inredningen hemma. Jag har ett behov av att förändra, jag vill plocka in våren och väcka utemöblerna till liv. I helgen tvättade vi trädäcket. Det känns som den är på väg -våren alltså. Men om det känns föööör segt och utdraget och man inte riktigt har tålamod att vänta på fler plusgrader -är det idag supertrendigt att inreda med utemöbler i sin innemiljö. Kolla in snyggobilderna nedan. Vi ser ikeas populära Vågö-stol, sladdlampa från granit (+ för den röda förlängningssladden) och stolarna Lizz från Kartell piggar verkligen upp. Bordet Sake är tillverkat av vengeträ och metall och kommer från RS Barcelona. Prislappen är 8 500 kronor och kan ses på Adesso. Detta skulle jag dock låta stanna inne i vardagsrummet. 

Nu ska jag förbereda dagens möten som jag ska ha i Malmö. Kundbesök väntar HÄR och HÄR samt lunchmöte på FORM Design center med de här två tjejerna. Fin tisdag till er!

Bilder: via expressen Leva & Bo. Styling Maria Malmström och foto Karin Björkquist.

1 reaktion på ”Mellanläge.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *