Idag släpper jag in elektrikern.

Denna vecka kickar jag igång ute i min studio. Eller jag ska rättare sagt öppna upp dörrarna för elektrikern. Det har nämligen blivit dags att plocka ner fula gamla lysrör, sätta lite nya uttag och dra några ny kablar. Ja, ni hör -det går sakta men säkert framåt ute i mitt showroom och jag lovar att visa bilder snart! Idag är det bara enkla spotskenor som ska upp samt nya uttag till ”finarmaturen” som ska dras fram. Vilka ”snygg-lampor” jag ska ha därute har jag inte riktigt bestämt mig för ännu. Det finns ju SÅ mycket fint. Nåväl, om en stund bär det av ut på uppdrag -Helsingborg nästa. Fin måndag till er, så hörs vi lite senare! Kram Sofie  

Bild: Fantastic Frank.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *