Resultat av ett möte.

Igår fullkommligt stupade jag i säng. Jag tror klockan var åtta eller något, därav utbliven kvällsblogging. Fenomenet ”homestaging-av-villa-a´la-210kvm” är fysiskt påfrestande -men oj vad roligt det är. Jag känner att jag går in med ”hull och hår” i mina projekt, så vid dagens slut är jag helt dränerad på energi, på ett positivt sätt. Det tål dock att sägas igen och igen, att ett tomt objekt inte förmedlar någon som helst ”feeling” av boendets verkliga potensial. Lova mig att aldrig sälja ditt boende tomt, please! Igår hade jag hjälp av söta staging-kollegan Josse och vi knäckte många bra idéer tillsammans.

Här ser ni förvandling av en gammal ikeaklassiker som nu är bottenvåningens absoluta blickfång. Klädseln är den första jag designat tillsammans med det här företaget. Förhoppningsvis inte den sista ;)) !!! Stommen är i rosa/cerise sammet, sittplymåerna är i ett grovt lite randigt tyg och kuddarna i ett ljust Josef Frank inspirerat tyg. Klicka HÄR om du vill designa din egna soffklädsel. Önskar er en fin torsdag! Kram // Sofie


Bilder: [room] by sofie

2 reaktioner på ”Resultat av ett möte.”

Kommentarer är stängda.