Textjobb publicerat.

Förmiddagen har jag spenderat hos min skrivcoach -som jag anlitar med jämna mellanrum. Efter dagens möte är jag, om möjligt -ännu mer peppad på att ge mig ut på nya skrivuppdrag. Får dock vänta tills nästa vecka. Att intervjua och möta människor i deras hem är riktigt spännade. En annan anledning ”att det kanske ”rycker-lite-extra-i-skriv-nerven-just-nu” kan bero på att jag faktiskt är lite mör efter de senaste veckornas homestagingar. Det har liksom gått i ett. Nu ska jag landa lite, reflektera och studera mina objekt. Idag länkar jag till mitt första ”hemma-hos reportage” som jag gjorde tillsammans med Daniella i höstas. Har du några minuter över kan du läsa texten HÄR, sidan 22-27. Du hittar mig även på medarbetarsidan, sidan 8.

Bjuder er med några fler ”ajfåne-bilder” från stylingen i Stångby. Är du nyfiken och vill gå på visning kommer du kunna hitta all information och priser hos denna lunda-byrån.

Bilder: [room] by sofie

1 reaktion på ”Textjobb publicerat.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *