Glasögon, hallgolv och medicinlåda.

Ja, så var det där med att fånga sig själv på bild igen. Därav kvällens mycket märkliga rubrik. Bilderna visar (…bland annat då!) mina nya brillor från danska Monkey Glasses, som jag förälskade mig i på Formex. Tokgillar dem och kan liksom inte sluta känna på det coola trämaterialet de är tillverkade i. Den helvita medicinlådan som ni skymtar i bakgrunden kommer från Granit. Har stylat den i all enkehelt, med två bitar tejp som väl symboliserar innehållet.

Allt för idag mina vänner. Tröttheten gör sig påmind.
Kram och godnatt! // Sofie


Bilder: [room] by sofie

5 reaktioner på ”Glasögon, hallgolv och medicinlåda.”

  1. Sjukt snygga glajjer, du passar jättebra i dem! Nu vill man ju känna på trämaterialet.. 🙂

  2. Dessi; Min sjal kommer från Systrarna Grene. Köpte den i Århus för två år sen. Gillar den massor :))

Kommentarer är stängda.