Glädjen är stor.

I natt kom hon -Viktoria och Daniel egna lilla prinsessa. Så kul och jag fick minnsann en liten tår i ögat, när jag hörde den roliga nyheten på radion i bilen. Vad innebär det här nu då, för inrednings Sverige? Hmm, nu när vi äntligen tyckts ha lämnat ”prinsess-inredning” för coola posters, klara färger som gult, grönt och även svart, mer retroinspirerat om ni förstår -tror jag för ett tag varjefall att vi kommer se barnrumsinredning präglad av just, prinsesskronor och färger som babyrosa. Det ska såklart märkas att vi fått en ny liten tronarvinge och det är ju sagt fritt att välja vilken inredning man vill till sitt babyrum ;)v. Själv har vi tapetserat ”vår lilla babys rum” (…snart 2år!!!)  med den HÄR tapet och en sån HÄR hylla sitter på väggen. Ska bara städa upp lite, så lovar jag att visa er bilder….

Fin torsdag förmiddag till er! Och HURRA för lillprinsessan. Det spekuleras mycket kring namn, jag tror hon kommer döpas till Alice eller Kristina?!?! Vi får väl se…..  

Bild: Aftonbladet.se

2 reaktioner på ”Glädjen är stor.”

  1. Jag blev också lite rörd när jag hörde det på radion och speciellt när Daniel berättade. Jag satsar också på en liten Alice eller ja, varför inte, Kristina.

    Härligt att följa dina projekt via bloggen!

    Är det du som gjort den randiga anslagstavlan något inlägg ner? I så fall, vad är det för material bakom tyget? (för det är tyg? Ikea?)

    Ha en fortsatt bra solig dag!

  2. Mitt bud ligger på Alice, det funderade vi på till vår dotter, nu 6 v gammal. Jag är inte mycket för just princess-saker, sänder lite fel signaler tycker jag så hoppas det inte blir total hysteri. 🙂 /Nellie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *