Young Designers- favorit

Young Designers lounge -är ett område på Formex, där unga oerfarna designer får ställa ut. Totalt 17 stycken -om jag inte minns fel. Utställarna brukar hålla blandad kvalité, men denna gång tyckte jag kvalitén var mer än godkänd. Jag hittade några stycken tjejer som vi garanterat kommer se mer av. Helt klart kommer Kristin Bille ta Sverige OCH världen med storm. Möblerna och designprylar tillverkar hon av skräp och andra använda material. Petflask-lampan faccinerade mig mest. Den är tillverkad av omgjorda petflaskor och jag skulle vilja kalla den; ”en-av-årets-hetaste-lampa”. Soffbordet Suburban Siblings nedan, är gjort av en gammal pinnstol och ett spårvagnsfönster, halsbandet i fotoramen är gjort av sopsäck som med fördel kan läggas över axeln. Vad sägs om barngungan som är en omgjord Chanelväska? Estetiskt, funktionellt och känslomässigt beskriver formgivaren själv sina verk. Ja, keep up the good work Kristin säger jag bara. Dig vill jag se mer av!

Bilder: [room] by sofie

1 reaktion på ”Young Designers- favorit”

Kommentarer är stängda.