Veckans snyggaste hem.

Idag visar jag bilder som just nu sprids som en löpeld i bloggvärlden. Det är bilder från söta Hanna Wessman och hennes sköna våning i Vasastaden. En tjej med känsla för detaljer och färg. Inte undra på att hon jobbar som stylist inom både mode, skönhet och inredning. Henne hade jag gärna anlitat för en uppdatering av vår-garderoben. Kolla bara in mattan i köket och för att inte tala om den ”acnefärgade” väggen i hallen (syns i tidningen).
Heja Hanna! Fler bilder och hennes nspirerande blogg hittar du HÄR.


Foto: Malin Cropper

4 reaktioner på ”Veckans snyggaste hem.”

  1. Jag håller med dig, såg reportaget i Plaza. Ett grymt fin och personligt hem!
    Trevlig helg!

  2. Nä nu blir jag nästa rörd där jag sitter här hemma:) tack snälla snälla för alla fina ord! Jag blir superglad!!
    Hjälper mer än gärna till med våruppdateringen;)
    Tack igen, stor kram
    Hanna

Kommentarer är stängda.