Nu siktar jag mot…

Det finns väl inget som är så roligt som att lära sig nya saker. Bli ännu bättre och flytta sina mål längre och längre fram. När jag gick på gymnasiet vill jag bli journalist. Jag läste medieprogrammet, med just nämda inriktning. På somrarna gjorde jag en del jobb för Ystads Allehanda, -tidning jag nu jobbar för igen. Jag har aldrig riktigt släppt min dröm om att skriva, och har nu så smått börjat kombinera mitt yrke som inredare/stylist med att göra ”hemma-hos” reportage. En fantastisk rolig kombination! Imorgon sätter jag mig i skolbänkenigen, för att slipa på både på skrivteknik, uppbyggnad, disposition, tempus etc. Jag ska nämligen ta skrivlektioner och bli skrivcoachad av denna kvinnan. Det ska bli så roligt och jag hoppas det kommer märkas även här på bloggen…

Bild: [room] by sofie

5 reaktioner på ”Nu siktar jag mot…”

  1. Åh, så underbart att du följer dina drömmar! Det inspirerar även mig att våga tro att jag också kan och kanske t.o.m. få tummen ur att agera. 🙂 Tack! /Nellie

  2. Fantastiskt, jag har också närt skrivdrömmar och att ha en skrivcoach låter super. Lycka till med framtida utmaningar.

  3. Dessi at [Home and desire]

    Så kul!

    Jag tänker söka till utbildningen i Älmhult nästa höst, och hoppas det är början på en ny start och uppfylla mina drömmar!

    tack för all inspiration!

Kommentarer är stängda.