Lungo -från nya vår nya Nespresso.

Vanligtvis avnjuter jag mitt bryggkaffe ur den här muggen. Jag tillhör ju de som älskar vanligt zoegaskaffe med mjölk. Men igår var det dags att ändra på gamla vanor. Jag bryggde mig en cafe Lungo i ett lågt Kartio-glas (i färgen riobrun). Det serverat på träfatet tillhörande Högasnäs fina espressomugg. Fin kombination och perfekt storlek tycker jag!

Önskar er en bra dag, med massa gott kaffe! Kram //Sofie


Bilder: [room] by sofie

2 reaktioner på ”Lungo -från nya vår nya Nespresso.”

  1. Yummy! Jag beställde en Nespresso för ett par dagar sedan, det finns att hämta ut nu men jag är fortfarande ute på julturnén, i morgon hoppas jag att vi kan hämta den. Vilket är ditt favoritkaffe? /Nellie

  2. Härligt med julturné!
    Mina favoriter är Arpeggio, Roma och Livanto. Lycka till med din nya kaffemaskin. Kram // Sofie

Kommentarer är stängda.