House and happyness!

Igår träffade jag de här fina tjejerna, som ni säkert förstår gick snacket från första sekund. Otroligt roligt, men framför allt givande att ventilera tankar kring jobb, prissättning, trender, jul, prylar, brands etc etc etc. Att träffas i en inspirerande miljö är inte helt oviktigt. Susanns hus har nästan femton år på nacken, men stilen är så tidlös att det känns som det lika gärna kunde varit byggt igår! Huset är bara sååå läckert. Det syns att inspiration hämtas från medelhavet och andra dela av världen. Råa betongväggar möter obehandlade furulister, gaaahh säger jag bara! Bilden visar en liten del av vardagsrummet som är öppet upp till ovanvåningen. Jag fastnade för att rummet ovanför trappan hade ett ljudisolerat fönsterparti istället för en täckande vägg. Snygga kontraster och övergångar i tidlösa material gör att huset fortfarande känns såååå ”up to date”!!!

Idag har jag värsta tiden för mig själv! Ja, jag är själv hemma i 20-talsvillan då mannen är iväg och barnen är hos farmor och farfar. TV går på hög volym …det är lite för tyst för min smak här hemma! Nu blir det en liten löprunda OCH sen mina vänner ska det shoppas julklappar! Må så gott! Kram // Sofie


Bilder: [room] by sofie

1 reaktion på ”House and happyness!”

  1. Tack Sofie, vad kul att du gillade mitt hus. Ja, vi har alltid mycket att prata om och det är lika kul var gång.

    Ha en skön helg!

    Kram/Susann

Kommentarer är stängda.