Fårskinn+badrum, funkar det?

Luciamorgon, jobb på det och tidig dagishämtning. Det var min dag. Har du haft en bra dag idag? Jag har varit ute ”hemma-hos” idag, tillsammans med Daniella och Lovisa. Hur kul som helst och du anar inte hur många häftiga prylar och historier vi fått ta del av idag. Oerhört roligt att få träffa lustfyllda och positiva människor, som dessutom släpper in näst intill okända människor i sitt hem. Tack!

Nåväl, ikväll visar jag, enligt mig -ett uuuunderbart badrum, där man vågat ta ut svängarna och planerat för sig själva och framtiden. Familjen här har nämligen gjort två badrum i ett. Tonårsbadrum på en sida och vuxenbad på andra. Kolla planskiss för att se vad jag menar. Genom att dra vatten och ledningar i skiljeväggen, blir det både funktionellt och snyggt. Ett plus för att familjen tagit in ”vanlig inredning” såsom stol, bord och en klädhängare. Och ja, precis -och ett fårskinn på golvet, eller två till och med. Why not, egentligen? Just fårskinn borde ju tåla att bli vått om något, har du någon erfarenhet? Blev lite sugen på att vinterbona ett av våra badrum med fårskinn. Vad tror du?


Bilder: via Hus & Hem

6 reaktioner på ”Fårskinn+badrum, funkar det?”

 1. Dessi at [Home and desire]

  Det var riktigt snyggt faktiskt! Jag hade också gärna haft fårskinn i vårt badrum, undrar om det funkar…

 2. Hej hej!
  Jag har också tänkt mig ett fårskinn i badrummet, men det jag köpte kändes för litet. Så nu är jag på jakt efter ett större. Tycker att det är vrålsnyggt och tror säkert att det skulle funka fint. 🙂

  Ha det gott!

  Mvh Malin /Inspiration & design

 3. Stilmässigt tycker jag absolut att det fungerar. Fårskinn fungerar överallt!
  Sen så, som dotter till en pälsfåruppfödare, måste jag säga ett ja, med rätt skötsel på funktionen. Så länge det inte utsätts för allt för mycket fukt så håller det sig fint och mjukt. Blött fårskinn luktar skunk och har en tendens att bli alldeles stelt när det torkar. Så, ha det inte som matta precis utan för duschen bara 😉

  Vänligen
  Moa

 4. Såå läckert och vågat!
  Hade inte tvekat att ha det så där! Måste vara ulligt och gott om fötterna med fårskinnen och som du säger, dem kan ju inte vara känsliga för vatten 🙂

 5. Kul och fint badrum. Har själv varit sugen på fårskinn i badrummet sedan jag såg det hos Maliin. Fast jag skulle nog satsa på korthårigt som här, eftersom den varianten går att tvätta.

Kommentarer är stängda.