Swedish Crisp Bread

Det är en trött [room] by sofie framför datorn idag. Barnen är lämnade och jag har intagit en om än liten knäckebrödfrukost och ägg, men desto mer kaffe. Vi hade en supermysig kväll med Living & Room igår, och det blev senare än jag troode. Det blev såklart shopping, (…de höga ljustakarna inlägget nedan, två par! och en gosig pläd för min del och fina knäckebröds-burken ovan) härliga skratt och prat om inredning, bloggar, trender och icketrender, husesyn för de som inte varit här på ett tag och lite smått & gott för gommen såklart! Det är bara sååå mysigt när man får tillfälle att sitta ner i lugn och ro, prata utan att bli avbruten, utan att känna stress och bara kunna vara så social. Underbart! Jag är så glad och tack alla ni som var här!

Nu ska jag återgå till dagens pappershögar och kontorsgöra. Räkningar och kvitton som måste sorteras upp. Var bara tvungen att ta en blogg-paus….bra ursäkt va?! Gaaah, vad pappersjobb inte är mitt område. Let´s go grasy in the garage later :))) Kram // Sofie

1 reaktion på ”Swedish Crisp Bread”

Kommentarer är stängda.