Bygghandeln -din bästa inredningsbutik.

FORMEX visade för några månader sedan tydligt att det råa, ruffa och slitna skulle bli en stor trend de kommande åren. Som ni märker har jag fallit pladask för det enkla och obehandlade. Bilderna visar inredning som i det närmsta hämtats direkt från byggvaruhuset. Bla plawoodskivor och benbockar till matbord, en röd lampsladd och hur snygg är inte lampsockeln som hänger naket, direkt på kaklet? På väggarna hänger vi gärna personliga fondtapeter och fotokonst och jag tycker det obehandlade gifter sig fint med alla härliga färger på bilden. Speciellt är det eldfärgerna gult och orange som jag gillar extra mycket just nu…

Nu vänner, nu ska jag skynda till ett spännade kundmöte, och i eftermiddag väntar ett nytt roligt inredningsprojekt med denna söta tjej! Hoppas kunna kika in med ännu ett inlägg ikväll!Må så gott! Kram //Sofie
Bilder: Expressen Leva & Bo

1 reaktion på ”Bygghandeln -din bästa inredningsbutik.”

  1. Jag har stor förkärlek till just trä så jag gillar verkligen både de senaste inläggen och din det nya utseendet! 🙂 /Nellie

Kommentarer är stängda.