Vinnaren är…

För bara en liten stund sedan fick jag ta del av vinnaren i höstävlingen jag kört här på bloggen tillsammans med Bornholmsfärjan. I potten låg; Resa, hotell och SPA på vackra Bornholm och frågan man skulle svara på var; hur lång tid båtresan till Rönne tar? Svaret är 1 timme och 20 minuter och det hade Joanna Berg svarat, den 21 sept 12:04. Hennes motiveringen löd;

Efter en lång vår och sommar då jag vårdat min älskade mamma under hennes sista tid i livet somnade hon i fredags in i sitt hem. Kombinationen av sorgen efter mamma med tröttheten, pusslandet av vården av mamma, planering av dagistider till våra två 2-åriga tvillingar, renovering av kök och heltidsjobb gör att allt detta slitet på mig och min man. Det hade varit fantastiskt att få överraska honom med en hösttripp till Bornholm – en plats att fylla på energi och bara njuta av varandra.

Grattis Joanna!
Maila mig adress och dina biljetter kommer med posten.

4 reaktioner på ”Vinnaren är…”

Kommentarer är stängda.