Tillfälligt avbrott.

Neeej, jag har inte slutat blogga, även om man kan tro det!!!
Det har bara varit lite att stå i de sista dagarna. Plus att vi har ”en-eller två-elaka-baskelusker” som inte verkar vilja lämna huset. Ja vet, vi är inte den ända familjen som hostar, har ont i halsen, feber och snoriga näsor. Men nu är vi på gång igen. Promise -inga fler långa avbrott på bloggen i höst.

Igår låg jag och mannen på varsin soffa och tog några ”viktiga beslut”. Nästa projekt här hemma, efter att vi; tapetserat Esthers rum med denna tapet, satt lister och foder, målat grinden på ovanvåningen, rensat färdigt i garaget, och några andra små grejer, är att vi ska byta räcke och göra om trappan till källaren.


Bilder: Bolaget
Ett projekt som ”känns mindre smidigt” med två glada små tjejer som kör motorcykel, dockvagnar och annat runt denna centrala plats i vårt vardagsrum. Bilderna hittade jag på Bolagets inspirationssida för ca ett år sedan och de känns fortfarande lika bra. Idag är vår trappa placerad mitt i vardagsrummet (…inte intill en vägg som bilden) och är i vitmålat trä. Den är i lite för lantlig stil för [room] by sofie´s smak :)) Längtar till det ser ut så här…, förhoppningsvis innan året är slut!

Nu mina vänner blir det slutpackningen och fix inför stylingprojektet jag och denna duktiga tjej håller på med just nu! Kram //Sofie