Illustration, inbjudan och önskelista

Denna vackra illustration av ekollonvasen och en cocktailinbjudan från Svenskt Tenn, damp ner i brevlådan härom dagen. Nu slår de äntligen upp portarna för sin nyrenoverade butik OCH om jag bara bodde lite närmre huvudstaded skulle jag absolut infinna mig där, på invigningen nästa onsdag! Sålänge passar jag på att uppdaterar min önskelista inför stundande födelsedag /bröllopsdag. Gillar underlägget av Estrid Ericsson, som jag inte skulle ha något emot att hänga direkt på väggen (410:-) Skålen Bowl Pewter Brass fr. 595:- finns i fyra storlekar, gillar jag för den ruffa grå utsidan i kombination med en varm insida. Önskar er en fin måndag!

Bilder: Svenskt Tenn

1 reaktion på ”Illustration, inbjudan och önskelista”

  1. Här känner jag mig lite av en outsider, har svårt för guld som färg även om jag tycker att den ger en fin effekt i inredningen. Det kanske är en vanesak? /Nellie

Kommentarer är stängda.