Frustration / kreativitet

 
Godmorgon där ute! Hoppas ni inte är lika trötta som mig. Jag nattsuddade nog lite väl länge igår :)) Finlirade min helsida till HEM för Ystads Allehanda och problemet var att jag satt vid min gamla dator. Bilderna tog såååå lång tid att ladda upp, ladda ner och för att inte tala om när jag skulle skicka de, gaaah. Man blir ju tokig när det inte går som man vill… Undertiden försökte jag omvandla frustrationen till kreativitet. OCH jag klippte några enkla tejpbitar av en rulle som låg framför mig. Ebba fick ett E på en av sina stolar och vips hade vi en helt ny stol vid matplatsen. Visst blev det fint med röda mot allt det svart/vit/gråa?

Lite senare idag hoppas jag få resultatet från tävlingsjuryn, på Bornholmstävlingen. Kanske är det du som är den lycklige vinnaren! Vi ses snart igen. Kram // Sofie

8 reaktioner på ”Frustration / kreativitet”

  1. [room] by sofie

    Ja, visst är barnstolen fin. Den kommer från Ikea. Köpt för kanske tre år sedan…

    //Sofie

Kommentarer är stängda.