En bra dag.


Just nu är mannen på tennis med barnen och jag har lovat att dammsuga… Hmm, av någon anledning hamnade jag här, vid datorn. Idag fick jag morna mig en extra timme. En riktigt bra start på helgen mao. Därefter vill jag gärna njuta av två stora koppar kaffe, iklädd morgonrock -innan jag gör något annat. Oftast blir det tillsammans med tjejerna i soffan och Bolibompas morgon-TV. Morgonen känns dock inte komplett (av någon anledning) om jag inte kikat in här på bloggen. Ni som bloggar vet vad jag menar…. :))

Idag väntar lunch på stan, bara jag och mannen. Det kallar jag höstmys. Vad hittar ni på i helgen? Hemma-fix, inredningsprojekt eller tar ni det bara lungt? Oavsett önskar jag er en trevlig helg. Kram // Sofie

Bilder: fantasticfrank.se

5 reaktioner på ”En bra dag.”

 1. Elvira Spekulerar

  Lördagmorgnar måste man få softa lite på. Jag har också städning på schemat idag, men det bär emot att börja, så jag hamnade också framför datorn.

  Ha en fin lördag!

 2. Det blir luuugn och skönt, första gången på hela hösten hemma i huset själv. Städar, kollar film, sitter vid datorn om vartannat.

  ha en underbar helg!

 3. Vilken vacker balkongdörr på översta bilden! Här har det varit hustittande, fika med familjen och forskning i barnvagnsdjungeln. 🙂 /Nellie

 4. Skumpa och Spaljé

  Första gången jag tittar in hos dig, trevlig blogg…Hoppas ni hade en trevlig dag på stan.

  Kram Helena

Kommentarer är stängda.