Tjugosjunde

Veckan rullar på och det verkar bli ännu en varm höstdag.
Jag fortsätter inspireras av vackra sovrumsinteriörer och snappar upp idéer som jag tror kan passa i vårt egna. Just nu är det sängkläder (…har kikat på dessa beige som är glansiga i satin, men även dessa), sängbord (detta var allt för högt) och inte helt oviktigt belysning (lutar åt denna stilen).
Är det förresten någon som sett trappstegen på bilden ”live”? Man kanske kan slipa ner den lite och få en ruffare look..? Tycker formspråket är himla läckert…

Nu står garageröjning på schemat och jag ska verkligen köra; Älskar, älskar inte med alla mina prylar!
Ett måste om jag ska skapa mitt showroom, denna höst vill säga. Funderar även seriöst på att ha en loppis här hemma till helgen… Någon som har erfarenhet av hemma-loppis? Bra, dåligt, jobbigt. Tips emottages tacksamt! Kram // Sofie
Bild: Ikea Livethemma.se

1 reaktion på ”Tjugosjunde”

  1. Otrolig massa loppiserfarenhet men inte från den sidan tyvärr 🙂

    Visst är det härligt att röja på hösten! Jag tycker det hör till…

    Lycka till!

Kommentarer är stängda.