THE garage

Här mina vänner är mitt garage! Behöver jag säga att jag läääängtar efter att flytta in? OK, kanske inte i detta tillståndet, men jag har den färdiga bilden på näthinnan vilket ger mig ork och energi att rensa och städa ur! För er nya läsare ska detta bli min alldeles egna kreativa verkstad, där allt från inredning & design, workshops, till konst ska bli verklighet… allt i företaget [room] by sofie ´s regi. Just nu går jag igenom kartonger för kartong, för att se vad som ska få stanna kvar, och vad som ska säljas (…det lutar åt garageloppis på lördag-söndag om någon är intresserad.) Därefter kan jag börja jobba med ytskick och till sist ska stora glaspartier på plats för massor av ljusinsläpp. Jag tror och hoppas det kan bli hur bra som helst… Ha en fortsatt bra dag! Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

4 reaktioner på ”THE garage”

  1. Vad härligt det låter med en egen kreativa verkstad! Det ska bli kul att se hur din vision växer fram. /Nellie

Kommentarer är stängda.