THANKS to…

Idag jobbar jag ensam för första gången på två veckor.
Duktiga Lovisa som praktiserat hos mig, sitter idag i skolbänken i Ystad igen. Jag måste bara säga att jag är oerhört glad och tacksam att jag fick möjlighet att lära känna dig Lovisa, och visa dig inredare/stylist yrket. Vi hade verkligen roliga dagar tillsammans. Ni ska veta att jag är sååå imponerad av Lovisas driv och engagemang, och jag är övertygad att det kommer gå bra för henne. Det kommer alltså inte, bli speciellt svårt att göra betygsättningen idag. En av sakerna på dagens ”att-göra-lista”. Här får ni några fler bilder från Lovisas styling, som var en av uppgifterna hon gjorde här hos mig på [room] by sofie. Senare idag får ni bilder här från 20-talsvillan. Det har hänt en del i helgen och numera sover vi på ovanvåningen igen. Ha en bra måndag förmiddag! // Kram Sofie


Bilder/styling: Lovisa Wallin

1 reaktion på ”THANKS to…”

  1. åh så glad jag blir!! Det har varit två grymt roliga, inspirerande och lärorika veckor med dig, är så tacksam för det! 🙂 kram

Kommentarer är stängda.