Mitt nya inspirerande arbetsliv…Hej fina septembervecka! Ja, här pågår inskolning av lilltjejen på dagis, och i torsdags var starten på vad jag kallar för mitt inspirerande arbetsliv igen. Det är nu dags att hoppa ur ”hemma-kläderna” och dela upp dagarna med hälften arbete och hälften familjeliv. Ni som har barn vet vad jag pratar om (…tror jag!) när man varit föräldraledig ett bra tag och barnen börjar på dagis. Det är en häftig känsla att kunna boosta energi i sitt arbete, för att på eftermiddagen känna en längtan efter sina små skatter igen…

Hoppas ni får en bra dag därute! Kram //Sofie

Bilder via Anna gillar. och Tant Johanna.

6 reaktioner på ”Mitt nya inspirerande arbetsliv…”

  1. Härligt med en nystart 🙂
    Tack för länkningen i inlägget nedan. Vill dock bara påpeka att bilden med alla datum är tagen av mig. (vet hur det kan vara när man sparar ner alla fina bilder man ser så tänkte att det var bäst att säga till)
    Kram Johanna

  2. Åh sorry Johanna, ska ändra så fort jag är på plats vid datorn. Tack för lånet av superfin bild 🙂 Kram

  3. Yupp yupp… Been there, done that, have the T-shirt :))) Kan verkligen skriva under på sista meningen, angående energi i sitt arbete för att jobbmätt och längtande sammanstråla med sina små på eftermiddagen :)))))

  4. Det var jag studio karin som kommenterade, men av någon anledning blev det "Anonym" sorry sorry 😉

  5. Det var jag studio karin som kommenterade, men av någon anledning blev det "Anonym" sorry sorry 😉

Kommentarer är stängda.