Min tillfälliga arbetsplats

Då garaget är under utrensning/uppbyggnad/genomgår fasadbyte mm har jag placerat ett bord i vårt burspråk där jag tar hand om mina mail och annat. En ljus och inspirerande miljö med parken precis utanför fönstret som känns helt OK, även om jag otåligt väntar på att garageprojektet ska ta fart… Det är fortfarande fokus på att få 20-tals villan, walk-in closeten och rummen på ovanvåningen klara innan vi sätter igång ute…

Senare tittar Lovisa in och redovisar dagens lilla stylinguppgift här på bloggen. Just nu har hon i full gång med att göra en klassisk ovanifrån-styling/fotning… Hoppas ni fått en bra start på dagen. Kram //Sofie

Bilder: [room] by sofie

4 reaktioner på ”Min tillfälliga arbetsplats”

 1. Elvira Spekulerar

  Det ser ut att vara en finfin tillfällig arbetsplats.

  Det ska bli så spännande att se hur det kommer att se ut sen i garaget och allt det övriga.

 2. annashusidingtuna

  Hej!
  Ingen dålig arbetplats tycker jag, men jag förstår den otåliga känslan när man vill ha projekt klara.
  Kram Anna

 3. Hej!

  Det ser väldigt fint ut, mitt öga fångades direkt av det mönstrade tyget på stolen i bilden överst och nu har jag gått och tänkt på den ända sedan ditt blogginlägg. Hoppas på att du kan hjälpa till med vad är det för tyg alternativt stol?

  Ha en skön lördag!

  Vänliga hälsningar, Jenni P

Kommentarer är stängda.