Dagens loppisfynd


Efter mitt och Lovisas rekvisitabesök i parken, drog vi ut på en kombinerad nöjes/jobb shoppingtur. Sista stoppet var Erikshjälpen här i Lund, och titta vad jag fyndade. En stor brun butelj (50cm hög), märkt Trollhättans bryggeri. ”Super-duper-höst-deco-chic” med sin härliga brun-orange färg, tycker jag, och den blev min för endast 50kr. Den kommer pryda någon av våra stora fönsterbrädor som jag så längs saknat. Passade också på att köpa några uddaramar som snart ska målas svarta för ett kommande inredningsprojekt här hemma… Fortsatt trevlig kväll på er! Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

9 reaktioner på ”Dagens loppisfynd”

 1. Allt o Inget Med Jeanette

  Jätteläcker! O jättefina bilder! *gillar*

  Just hittat hit o gillar verkl din blogg! Såå inspirerande!!

  Kram Jeanette

 2. Marthina, Holmbytorp

  Supersnygg! Gick förbi där igår, men tyvärr har de stängt på måndagar. Tittade däremot in i second hand-butiken tvärs över Stora Södergatan – där fanns mycket skoj! Kram Marthina

 3. Åååå har du hittat en sådan! Som jag letat! Vill ha många!!

  Ses på fredag snäckan! Ska bli såå kul! Kram Jannice

 4. Jag har mååånga sådana flaskor, en hel back och lite till… men vet inte var jag ska ställa dom. Har också flera stora damejeanne, samma där. Jag tycker dom är jättefina så det är ett riktigt "lyxproblem" som jag har. 🙂

  Tack, allt är bara bra med mig! Hoppas det samma för dig! Trögt med bloggen bara då Internet inte fungerat på ett par veckor. Har lånat mobilt bredband från Telia men det är så trögt att det tar en evighet att blogga och ladda bilder. Får hämta igen sedan när allt är som vanligt!
  Kram

 5. Buteljer ser man lite varstans nu – men vanligtvis till ett betydligt högre pris än 50 kronor. Vilket fynd!

 6. Snyggt jobbat. Loppis är en riktig lyckohöjare om man frågar mig. Och snällt är det också, på alla sätt och vis. Tack för all din inspiration. Kramar

 7. Vad skulle man göra utan loppisar? Superfint med brunt glas. Ser fram emot att se vad du ska göra med ramarna. 🙂 /Nellie

Kommentarer är stängda.